The mission of the leadership team is to cultivate our unique resources, creativity, and expertise in order to support each other, the general manager, and our staff towards the fulfillment of our global ends.

Leadership Team Meeting Agenda

December 10, 2014 Agenda	
1:00	Check-ins (10 minutes)information Please share where you are at with your department evaluations and other pertinent info from your department. (1-2 minutes each)
1:10	Crazy Daze (5 minutes) Jack
1:15	Deep Clean (10 minutes) Jim. Deep cleaning night is next week. Details for the evening will be shared. Bring your list of participating staff.
1:25	Policy Review (15 min) Kevininfo/discussion Review of our policy on unpaid time off
1:40	Using our Strengths (15 minutes) Melindagroup exercise Bring your strengths sheet along from last week-
1:55	Staff newsletter items, Staff spotlight, etc. (5 min.) Allinfo/decision
2:00	Adjourned

Parking Lot
Compassionate PTO/ Sick time pool
Living Wage

Agenda: Melanie Facilitator: Joey Minutes: Meg